Shipping policy

Gratis bezorging binnen Nederland

Alle bestellingen van €15,- of hoger worden gratis thuisbezorgd binnen Nederland. Onder de €15,- brengen we €1,95 aan verzendkosten in rekening.

Bestellingen boven 50 euro verzenden we kosteloos naar België, Duitsland en Frankrijk. Bij bestellingen onder de 50 euro bedragen de verzendkosten €10. 


Vervoerder

Je bestelling wordt bezorgd met PostNL. Wij versturen de producten goed ingepakt in een doosje per briefpost, waardoor je er niet voor thuis hoeft te blijven. Wel zo handig! Mocht je bestelling niet door de brievenbus passen, dan zal deze met PostNL pakketpost bij je bezorgd worden.

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur bij ons binnen zijn, versturen wij dezelfde dag nog. Je hebt deze meestal de volgende dag in huis, afhankelijk van de levertijden van PostNL. Bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden geplaatst, verzenden wij op de eerstvolgende werkdag.
 
Je bestelling niet op tijd ontvangen?

Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat deze is verzonden nog niet ontvangen? Stuur een e-mail naar info@toot.nl of een Whatsapp bericht naar 085-0470818 met je bestelnummer. Wij reageren op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur zo snel mogelijk op je bericht.

Niet thuis?

De producten versturen wij in een doosje per briefpost, waardoor je er niet voor thuis hoeft te blijven, wel zo handig! Mocht je een bestelling plaatsen die niet door de brievenbus past, dan zal deze met PostNL pakketpost bij je bezorgd worden. 
Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Dan doet de bezorger later nog een poging om je bestelling af te leveren. Als ook die niet lukt, gaat je pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je wordt achtergelaten, lees je waar je je pakket kunt ophalen.