Retourneren

Ben je toch niet blij met je gekochte product en wil je deze retourneren? Geen probleem!

Hoe regel ik mijn retour?

Stuur een e-mail naar info@toot.nl of een Whatsapp bericht naar 085-0470818 met je bestelnummer en reden van retour. Je ontvangt van ons dan verdere instructies om je retour af te handelen. Wij reageren op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur zo snel mogelijk op je bericht.

Bedenktermijn

Producten kunnen tot 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gebruikte
cosmetische producten kunnen niet retour gestuurd worden omdat dit een hygiëne product is. 

Ruilen

Ruilen via de webshop is niet mogelijk. Je kunt natuurlijk wel retourneren en direct online een nieuwe bestelling plaatsen.

Terugbetaling

Het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending wordt door ons binnen 14 dagen via de door jou gebruikte betaalmethode vergoed, mits wij de producten in ongebruikte en onbeschadigde staat retour ontvangen. Eventuele betaalde verzendkosten worden alleen vergoed als de gehele bestelling wordt teruggestuurd. De verzendkosten voor het retourneren worden niet door ons vergoed.

Is een product verkeerd of beschadigd geleverd?

Wat vervelend dat er iets mis is met je product of levering! Stuur een e-mail naar info@toot.nl of een Whatsapp bericht naar 085-0470818 met je bestelnummer, klacht en toelichtende foto. Wij reageren op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur zo snel mogelijk op je bericht. Indien de klacht gegrond is, sturen wij een nieuw product of crediteren het aankoopbedrag. Uiteraard zijn alle kosten in dit geval voor onze rekening.

Hoe lang duurt het voordat de betaling wordt terugstort?

Na het ontbinden van de verkoopovereenkomst zullen wij zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na het ontbinden van de verkoopovereenkomst het geld terugstorten via de gebruikte betaalmethode. Indien je een cadeaubon gebruikt hebt voor je bestelling, ontvang je een nieuwe cadeaubon.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Stuur een e-mail naar info@toot.nl of een Whatsapp bericht naar 085-0470818 met je vraag. Wij reageren op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur zo snel mogelijk op je bericht.