Wat als je dochter om make-up vraagt?

Karlijn Vlasblom en dochter met TOOT!

Je dochter vraagt om make-up, wat nu?

 

Je staat je voor de spiegel op te maken en dan hoor je opeens...."Mama, mag ik ook make-up?"......SLIK 😳 Dit overkwam mij 2,5 jaar geleden voor het eerst.

Verschillende gedachten schieten door je hoofd: "Is dat nou nodig?", "(Kinder) make-up zit vol nare ingrediënten, dat wil ik niet geven", "Vanaf welke leeftijd kun je kinderen met make-up laten spelen?" etc. 
 
Kinderen hebben natuurlijk helemaal geen make-up nodig; ze zijn al prachtig zoals ze zijn. Tegelijkertijd weet ik net als moeder van 3 kinderen, net als alle andere moeders, dat 
experimenteren, jezelf ontdekken en jezelf leren uiten nu eenmaal bij het opgroeien hoort en dat ruimte hierin krijgen enorm belangrijk is voor de ontwikkeling van zelfvertrouwen. En hoe leuk is het om je dochter een klein cadeau te geven waar ze helemaal blij van wordt!

Nadat mijn dochter Sterre deze vraag 2,5 jaar geleden stelde, ging ik op zoek naar échte, kwalitatief goede, kinder make-up zonder narigheid. Geen 'Chinese rommel' dus. Helaas kwam ik met lege handen thuis. Alleen maar make-up voor volwassenen of kinder make-up vol nare ingrediënten 🤷‍♀️. Dat wilde ik echt niet geven. 

 

Natuurlijke Kinder make-up: Goed voor je toet!


En zo werd TOOT! geboren. TOOT! staat voor het expressieve, positieve geluid van een toeter als uiting van plezier en een knipoog naar 'goed voor je toet'. De producten van TOOT! zijn stuk voor stuk cadeautjes speciaal voor kinderen. Ontwikkeld voor de gevoelige kinderhuid en met vrolijke prints en kleuren waar kinderen blij van worden.

 

Na een lange zoektocht ben ik uitgekomen bij de beste experts in Italië. Samen hebben wij met grote zorg de kinder make-up formules en producten van TOOT! ontwikkeld met zo min mogelijk ingrediënten en alleen ingrediënten die geschikt zijn voor een gevoelige (kinder)huid. Natuurlijk, Vegan, Dierproefvrij en geformuleerd zonder gluten. 

 

Met TOOT! kunnen ouders hun kinderen eindelijk met een gerust gevoel verantwoorde kinder make-up cadeau geven. Dat wordt dringen bij de spiegel! 😊

 

Heel veel plezier met geven! 

 

Liefs,

 

Handtekening Karlijn Vlasblom

Oprichtster van TOOT!

Meer blogs

Volgende

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd